Rioolservice Meierijstad

Rioolservice Meierijstad is werkzaam voor een vast laag bedrag per storing tot maximaal 1 uur werktijd incl. reistijd. Bij Rioolservice Meierijstad krijgt u 2 mnd. garantie op een ontstopte afvoer/leiding, behalve bij gebreken. Het bedrijf is begin 2013 opgericht, en is in handen van Willy van der Rijt, die hiervoor al 15 jaar ervaring heeft opgedaan in de rioleringswereld. Rioolservice Meierijstad biedt daardoor ook een breed scala aan diensten voor particulier, bedrijven en gemeentes.


Deze diensten bestaan o.a. uit:

  • Rioolontstoppingen waarvoor de benodigde professionele apparatuur aanwezig is, zoals hoge drukreiniger met verschillende maten slang en div. verschillende spuitkoppen voor kleine en grotere afvoeren evenals kleine veermachine voor de kleinere leidingen en grote veermachine voor de grotere leidingen. Ook de kleinere ontstoppingen zoals toilet, douche, keuken, wastafels enz. kunnen wij verhelpen.


  • Renovatie en aanleg riolering : vervangen van oude gres/betonbuizen naar PVC, en het laten vervallen van oude betonnen gemetselde putten. Wij kunnen alles voor u verzorgen van graafwerkzaamheden en aansluiten tot en met het terug leggen van uw straatwerk.


  • Rioolstank/-lucht : Heeft u regelmatig last van nare rioollucht in uw huis of bedrijfspand dan kan Rioolservice Meierijstad de oorzaak voor u opsporen d.m.v. een hiervoor geschikte rookmachine.


  • Relining riool : Blijkt uw riolering onder de woning of bedrijfspand kapot te zijn dan kan Rioolservice Meierijstad samen met een betrouwbare partner deze repareren zonder dat u hoeft te hakken of te breken.


  • Camera-inspectie : Ook voor uw camera-inspectie kunt u bij Rioolservice Meierijstad terecht, d.m.v een camera-rioolinspectie kunnen wij uw eventuele probleem opsporen.